Halo oglasi

Halo oglasi su već 21 godinu sinonim za oglašavanje i prvi izbor za kupovinu, prodaju i usluge. Najtiražniji oglasnik na tržištu i sajt www.halooglasi.com, koji beleži preko 1.000.000 jedinstvenih posetilaca mesečno, predstavljaju najveću kupoprodajnu berzu u Srbiji.

Svakog dana preko trideset zaposlenih vredno radi kako bi Halo oglase učinili još boljim. Od samog početka pažljivo gradimo vezu između naših oglašivača, čitalaca i korisnika našeg sajta. Osluškujemo sve primedbe i trudimo se da na najadekvatniji način izađemo u susret vašim željama. Zbog toga su nam, milioni čitalaca i internet korisnika ukazali svoje poverenje i time Halo oglasima osigurali čvrstu poziciju lidera na tržištu.

 

Hronologija

· Prvi broj objavljen je 28. marta 1995. godine
· Od 7. aprila 1997. godine postojimo kao “Halo oglasi”
· www.halooglasi.com je “lansiran” 1. januara 2002. godine
· Od 1. novembra 2009. sajt je doživeo značajnu promenu, a od tada i nekoliko novih verzija
· U aprilu 2015. proslavili smo 20. rođendan
· U novembru 2015. postavljeno je najnovije internet izdanje www.halooglasi.com.

 

Nagrade

· Magazin Ekonomist nas je 2004. godine uvrstio u “zlatnu knjigu” najuspešnijih preduzeća u Srbiji.
· Na izboru za najpoznatije brendove – Superbrands Srbije – Halo oglasi su osvojili status superbrenda za 2006/2007. godinu.
· Domaći časopis „PC press“ sedam godina za redom svrstavao nas je u svoju listu pedeset najboljih internet sajtova „Yu Web Top 50“.
· Osvojili smo i prestižnu međunarodnu „Best Buy“ nagradu, koju dodeljuje švajcarska organizacija Icertias, kao broj 1. oglasnik sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na tržištu za 2014. godinu.
Takođe, visoka rangiranost na svim relevantnim internet servisima za praćenje posećenosti dodatno ukazuje na kvantitet i kvalitet sadržaja.

 

Štampano izdanje

Halo oglasi izlaze još od 1995. godine i od samog nastanka imaju status najpopularnijeg oglasnika na tržištu Srbije. Ovo je najtiražniji oglasnik opšteg tipa, koga mesečno pročita preko 50.000 ljudi i putem kojeg smo svi mi, nekada, kupili ili prodali stan, automobil, pronašli majstora, kućnog ljubimca…

 

Internet izdanje

www.halooglasi.com vidimo kao mesto koje se kontinuirano adaptira i poboljšava kako bi ispunilo sve potrebe onih koji kupuju i onih koji prodaju. Raduje nas činjenica da smo najpopularniji internet oglasnik u Srbiji koji svakodnevno spaja desetine hiljade kupaca i prodavaca.

Otvoreni smo za sve vaše predloge i sugestije jer verujemo da dvosmerna komunikacija donosi dobre ideje i čini da budemo još bolji. Kvalitet našeg oglasnika nam je prioritet i zato pratimo trendove i korisnicima pružamo najviši standard. Dobrim radom i idejama pomeramo granice, zbog toga, svakoga dana, dobijamo sve više novih, zadovoljnih korisnika.

 

Želja nam je da Halo oglasi i ubuduće budu vaše: “Omiljeno mesto kupovine i prodaje”!